Njut av hösten och mängder av aktiviteter och boka höstlovet i egen sjöbod.

Bo i en egen sjöbod direkt vid havet, njut av de färska skaldjuren, somna till vågorna och ladda varje vaket dygn med skön och salt energi.

Havets Magasin, nära Smögen, väntar på familjer och kompisgäng som gillar hav, natur och tillgång till massor av aktiviteter. Bohuslän med sina klippor är en bra pulshöjare; du kan paddla, cykla mountainbike, eller vandra. Vill du testa testa hälsotrenden med kallbad gör du det vid egen brygga precis på utsidan. Du väljer.

Du bor i en härlig sjöbod direkt vid havet, som dessutom är granne med badanläggningen Tumlaren, med träningsmöjligheter, bassäng, bubbelbad och mycket annat, och har minst två stora upplevelser på kort avstånd; Nordens Ark och Havets Hus, ett måste för dig som månar om djur och natur. Dessutom finns det två inomhus padel hallar inom 15 min. Ett komplett påsklov för alla åldrar.

Hos vår granne badhuset Tumlaren är det fullt av aktiviteter under höstlovet. Rutschkana, klättervägg, snorkling, prova på dyk och självklart bassäng, träning & bastu.

Nordens Ark (ca 10 min med bil) händer också mycket på höstlovet. Lär dig om tigrar, snacka rovdjur i varglyan, guidningar och mycket mer.

Havets Hus (havskavarium i Lysekil, ca 40 min med bil).

Välkomna till ett fartfyllt höstlov vid havet!

Boka höstlovet

Kontakta oss så skräddarsyr vi ert höstlov så det blir så perfekt det bara kan.

Pris ex vid 4 pers boende i egen sjöbod med självhushåll fr 1 500:-/dygn.