Hoppa till innehåll

Fira julen i egen sjöbod


Ta med hela släkten och res bort från alla krav och måsten

Bo i en egen sjöbod direkt vid havet, somna till vågorna och ladda varje vaket dygn med skön och salt energi.

Den vanliga frågan – vad ska vi vara på jul, vem ska vi bjuda, får vi plats….ja frågorna är många. Samla istället hela släkten och res bort från alla krav och måsten och bara njut av den härliga bohuslänska naturen och de salta baden. Vill ni ha det julfint när ni kommer så fixar vi granen – bara att checka in och njuta!

Havets Magasin (med plats för 16 gäster), nära Smögen, väntar på familjer och kompisgäng som gillar hav, natur och tillgång till massor av aktiviteter. Bohuslän med sina klippor är en bra pulshöjare; du kan paddla, cykla mountainbike, eller vandra. Vill du testa testa hälsotrenden med kallbad gör du det vid egen brygga precis på utsidan. Du väljer.

Du bor i en härlig sjöbod direkt vid havet, som dessutom är granne med badanläggningen Tumlaren, med träningsmöjligheter, bassäng, bubbelbad och mycket annat, och har minst två stora upplevelser på kort avstånd; Nordens Ark och Havets Hus, ett måste för dig som månar om djur och natur. Dessutom finns det två inomhus padel hallar inom 15 min. Ett komplett julfirande för alla åldrar.

Välkomna till en njutningsfull jul vid havet!

Boka julen i egen sjöbod

Kontakta oss så skräddarsyr vi ert julfirande så det blir så perfekt det bara kan.