ARRANGEMANG

En unik festplats där du och andra lyckliga människor kan ha det riktigt, riktigt bra. Passar både i stort och litet festformat. Här på din ö är möjligheterna oändliga.

Bröllop, kickoff, svensexa, möhippa, skaldjursfrosseri, badtunnebad.

Det mesta av livets bästa är möjligt i Möjligheternas Magasin.

Bröllop

Den första vigseln på Hampholmen ägde rum sommaren 2007. En dag som dallrade av sol och värme anlände ett 90-tal gäster till ett ”överraskningsbröllop” som blev en magisk upplevelse.

Möjligheternas Magasin är ett underbart ställe för dig som söker en romantisk plats för bröllop, förlovning – eller varför inte GULDBRÖLLOP

Vi hjälper till att arrangera hela ert bröllop med präst, fotograf, mat & dryck samt skärgårdstur.
Ni kan även gifta er i kapellet på ön Hållö. Vi ordnar båttransporten.
Vill ni själva göra ert arrangemang går det också bra.

I samarbete med fotograf Isoletta

 

Skaldjurssafari

Jakten på havets svarta guld – hummersafari

Jakten på havets svarta guld  – följ med ut på hummersafari. Turen är ca 3 timmar. Era nyfångade humrar kokar medans ni själva njuter ett bad i uppvärmt havsvatten i den vedeldade badtunnan. Avslutningsvis avnjuts dagens fångst med klassiska tillbehör och goda drycker.

Kräftsafari
Följ med en lokal fiskare ut på havet och fiska kräftor. Kräftan fångas med burar och lever på havsbotten från ca 50 meters djup och neråt.

Turen tar cirka 3 timmar. Man kokar fångsten ombord och den avnjuts sedan på en ö tillsammans med fikakorgen, alternativt vid fiskarens sjöbod.

Dagen avslutas med en varm bastu samt en härlig skaldjursbuffé på havets läckerheter.

Krabbsafari

Krabbsafari  följ med ut på en krabbsafari. Era nyfångade krabbor kokar medans ni själva njuter ett bad i uppvärmt havsvatten i den vedeldade badtunnan. Avslutningsvis avnjuts de nykokta krabborna på en skaldjursbuffé med tillhörande drycker.

Ostron- & musseläventyr
Ostron- och musseläventyr – salta smaker i naturens tecken.
Besök en musselodling och se hur musslor odlas och skördas. Därefter går turen vidare till en ostronbank där ni får lära om det svenska ostronet ”ostrea edulis”.
Avslutningsvis görs ett strandhugg på en ö där musselskörden tillagas och det ostronen öppnas och avnjuts. Kvällen avslutas med en härlig skaldjursbuffé.

Julfest

Isande skön julfest

Iskallt ute men varmt inne. Vi dukar upp en skaldjursbuffé med jultema, värmer på glöggen och låter våra gäster njuta den obeskrivliga stämningen som en vinterkväll i Bohuslän kan erbjuda.

Badtunna & bastu

Vedeldad badtunna och bastu

Vedeldad badtunna  med uppvärmt havsvatten och bastu.

Konferens

Konferera, fiska, äta och njuta

Varför inte konferera på temat färsk hummer och låta konferensen avslutas med en helt magisk supé på havets svarta guld. Kanske vill hela ledningsgruppen gå ut på fiske för att sedan laga till sin fångst och njuta den med goda drycker mitt i havet?

Möjligheterna är – liksom själva magasinet – oändliga

Konferens  boka in en konferens i en avslappnad och kreativ miljö.

Boende

Hotell, vandrarhem, stuga

Vi ordnar boende utifrån era önskemål  hotell, vandrarhem eller stuga.
Pris enligt offert.