Sjöbodskvällar med allt
möjligt gôtt


Hampholmen – Musselbaren – Smögenbryggarn’


HAMPHOLMEN PRESENTERAR 

Tre kvällar vid havet: 19, 20 och 21 juli 2022. 

Temat är en klassiker: Livet är en fest. Räcker så. 

Stämningsgaranterat; Härligt, folkligt, festligt. Lokalt och hållbart. 

Snabb bokning rekommenderas – bokningar mailas till maria.kjellsson@vardskapivast.se

Hampholmen har som tradition att erbjuda salta evenemang och sätta just den där rätta sommarkänslan vid havet. I år samarbetar vi som vanligt med de bästa. 

Vi krokar arm med Musselbaren och Smögenbryggarn´. Lokala leverantörer som garanterat står för grymma smaker och kvalitet i varje tugga och klunk.

Program i korthet;

Kl 18.00 Zitabåten av går från Smögen

Med moules ur panna samt Smögenbryggarn’s öl, med inslag av tång, musselskal och havssalt hälsas du välkommen till ”din egen ö” för en kväll.  

Efter dessa smaksensationer, gör vi en snabb förflyttning inåt bryggan där vi serverar ett färskt ostron med en raffinerad smakförstärkare, baserad på gin.  

Fortsättningen på kvällen har danska influenser men är naturligtvis genuint bohuslänskt – tre olika smörrebröd och till dom, Smögensbryggarn´s öl och Klocktornets snaps. 

Som sig bör rundas kvällen av med någotsött och varmtdvs dessert och kaffe.

Kl 22.30 Zita avgår tillbaka mot Smögen.

Vi tackar för en underbar afton och säger PÅ ÅTERSEENDE. 

Sjöbodspaketet; 
I paketet ingår färd med Zita båten Smögen-Hampholmen tur/retur, mat på temat musslor, ostron och smörrebröd samt dryck från Smögensbryggarn och Klocktornets destilleri, givetvis serverar vi även ett alkoholfritt alternativ.

Pris 1 495:- pp

Vill du veta mera om våra samarbetspartners? 

Smögenbryggarn’ – En serie öl från SMÖGEN ALE AB. Smögen Ale AB är ett bryggeri på Smögen som grundades år 2019. Bryggeriet är ett lokalt initiativ och verkar för ett levande kustsamhälle och en hållbar marin miljö. I vår öl använder vi produkter från havet, såsom tång, musselskal och havssalt.

Musselbaren Klevens Tre Kök, Smögen – Vi på Musselbaren har en idé och en tydlig blå tråd i allt vi gör – och det är att vi vill lyfta in blåmusslan i det verkliga finrummet och gourmandens medvetande. Det har den gjort sig förtjänt av, som en av de mest näringsrika och hållbara råvaror vi kan skörda ur havets skafferi. I de flesta av våra rätter erbjuder vi pinfärska blåmusslor direkt från vår samarbetspartner Scanfjords odlingar i fjordarna runt Orust.

Hampholmen, Musselbaren & Smögenbryggar’n

Maila din bokning – datum, antal personer samt namn & adress

Välkomna till en kväll att spara i minnesbanken!