Hoppa till innehåll

Fira julen i egen sjöbod


Ta med familjen på en upplevelse ni sent ska glömma!

Fira julen i en sjöbod belägen ett fotsteg från havet – koppla sedan av i badtunnan i väntan på tomten

Ta med nära och kära och boka in en oförglömlig jul. Njut av varandras sällskap i en havsnära miljö, vem vet tomten kanske också kan hitta er? Koppla av i badtunnan och bastun, ta långa promenader eller varför inte utmana dig själv till ett kallbad i havet på den egna badstegen?

Havets Magasin (med plats för 16 gäster), nära Smögen, väntar på familjer och kompisgäng som gillar hav, natur och tillgång till massor av aktiviteter. Bohuslän med sina klippor är en bra pulshöjare; du kan paddla, cykla mountainbike, eller vandra. Vill du testa testa hälsotrenden med kallbad gör du det vid egen brygga precis på utsidan. Du väljer.

Du bor i en härlig sjöbod direkt vid havet, som dessutom är granne med badanläggningen Tumlaren, med träningsmöjligheter, bassäng, bubbelbad och mycket annat, och har minst två stora upplevelser på kort avstånd; Nordens Ark och Havets Hus, ett måste för dig som månar om djur och natur. Dessutom finns det två inomhus padel hallar inom 15 min. Ett komplett julfirande för alla åldrar.

Pris 4 bädds lägenhet fr 500:- pp.

Välkomna till en njutningsfull jul vid havet!

Boka julen i egen sjöbod

Kontakta oss så skräddarsyr vi ert julfirande så det blir så perfekt det bara kan.