Hoppa till innehåll

Drömmar & frihet på en egen ö

FULLBOKAT – MAILA GÄRNA OM NI VILL STÅ MED PÅ VÄNTELISTA maria.kjellsson@vardskapivast.se

Mitt i sommarens värme och grönska erbjuder vi ett exklusivt dagsretreat på en egen ö i Bohuslän med egen yogalärare, kapten, kock och värd som tar hand om dig en hel dag. 

Denna dag kommer du att bli guidad i medvetna flöden som hjälper dig att känna ökad närvaro, balans och kraft. 

Vi kommer att meditera på bryggan, praktisera  medveten närvaro i stillsamma och lugnande yinflöden där utvalda positioner skräddarsys efter dina behov. 

Du får varsam guidning i andning, stöd och ett smakprov på hur reflekterande frågor från Acceptance och Commitment terapin kan skapa insikter som öppnar upp för vad som är viktigt och möjligt.

Det ges tid till bad och vila, promenad och reflektion. 

Lärare under retreaten
Lena Alkstrand Brodin, E-RYT 500, är yogalärare sedan 13 år tillbaka och KBT-terapeut som brinner för att guida människor in till mötet med sig själva och sitt hjärta. Lenas erfarenhet och utbildning inom psykologi och KBT skapar ett unikt möte mellan vetenskap och andlighet; mellan kropp, känsla, tankar och beteenden. Lenas klasser är funktionella och kreativa och utgår från att alla har unika förutsättningar. 

Lena bor i Helsingborg där hon ger yogaklasser på Studio Aktiverum, håller i flera retreats varje år och ger yogaklasser i Bovallstrand varje sommar sedan 2010. Just nu håller Lena på att utveckla en metod som integrerar yin yoga med terapi inom KBT/ACT och kommer till hösten att skriva sin C-uppsats i psykologi. 

Frågor? Du får gärna kontakta Lena på mail eller telefon – lena.brodin@icloud.com, +46 705 55 6989

För mer info:
http://www.lenabrodin.com
Insta: yoga_lena
FB: yoga with Lena Brodin

Datum: 17 juli
Tid: kl 9-15
Pris: 1 595:-

I priset ingår – yoga klasser inkl mattor, block, band & bolster samt block/penna för skrivövningar, båt Fisketången-Hampholmen tur/retur, förmiddagsfika med hembakt, lunch – paj, sallad, bröd, dressing, kaffe/the.
Spec kost mot tillägg.

Maila din anmälan till;
maria.kjellsson@vardskapivast.se

Begränsat antal platser!

Varmt välkomna!