Hoppa till innehåll
er magiska dag på egen Ö eller i Sjöbod

Bröllop och Fest

Samla dina nära och kära till en festligupplevelse att minnas länge

Möjligheternas Magasin är ett underbart ställe för dig som söker en romantisk plats för bröllop, förlovning – eller varför inte samla familj och vänner för att fira Guldbröllop.

Vi har två magasin – Hampholmen en egen liten ö med magasin och stora bryggor samt Havets Magasin som även det ligger på en brygga vid havet men är landbaserat och har även 16 bäddar.

Vi hjälper till att arrangera hela ert bröllop med präst, fotograf, mat & dryck samt skärgårdstur.
Vill ni själva göra ert arrangemang går det också bra. Meny tar vi fram utifrån er önskemål, vår specialité är fisk & skaldjur. Lokalen är fullt utrustad och har fullständiga rättigheter.

Fest på bryggan

Den ca 150 kvm stora bryggan kan dukas upp för ett stort antal gäster. Här finns möjlighet att spänna segel över bryggan som skydd för sol och regn, för en härlig bröllopsfest vid havet.

Vigsel

Säg ja med havet som kuliss längst ut på bryggan. Vi rekommenderar också vigsel i kapellet på ön Hållö. Vi ordnar båttransporten till Hållö och tillbaka för att njuta av en härlig bröllopsfest på er egen ö.

Er dag på en egen ö

Hampholmens Magasin på den lilla ön Hampholmen utgör tillsammans en unik festplats där du och andra lyckliga människor kan ha det riktigt, riktigt bra, både i stort och litet festformat.

I Havets Magasin kan man ha sitt bröllop på bryggan eller inomhus och här finns även plats för 16 gäster att sova över. Och givetvis ett fint ”bröllopsrum” med utgång direkt på bryggan.

Vi arrangerar hela ert bröllop med vigsel, mat, musik, boende etc.

I samarbete med