Hoppa till innehåll

Möjligheternas Paket

På ön Hampholmen och i Havets Magasin är temat liv & rörelse, här har vi paketerat några av våra bästa upplevelser.

Gråväderssensualism när ”off season” är bästa säsongen.

Vi hävdar att Bohuslän bara har högsäsonger. Våren, sommar, sensommar, hösten, vintern, alla visar upp ett makalöst skärgårdslandskap, med sitt alldeles egna ljus, sin egen magi. Gemensamt för alla dessa Bohusläns högsäsonger är tillgången på havets mat – fisk & skaldjur. Alltid nyfiskade. Hela året. Här har vi två anläggningar; Hampholmen och Havets Magasin, en sjöbod som har det mesta och bästa under alla årstider. Det ena på ”en egen ö” och det andra landbaserat, några bryggsteg från havet. Båda nära Smögen. Vi arrangerar och paketerar.

Vinterbad bastu & badtunna

Samla gänget och boka in er i vår sjöbod och bo med egen brygga och badstege som gör det enkelt att hänga på trenden havsbad! Gladare, friskare, piggare, minskar smärta & ökar kreativiteten – havsbad sägs ha fantastiska hälsoeffekter! Vill man bli lite varm har vi även bastu och badtunna.

I paketet ingår:
– Logi i egen sjöbod – självhushåll
– Badtunna & bastu
– Egen brygga och badstege
– Badrock

Havskajak med guide

En uppfriskande kajaktur bland klippor och skär med en erfaren guide. Därefter en kort båttur till Hampholmen där den vedeldade badtunnan med uppvärmt havsvatten och bastun väntar. Dagen avslutas med en skaldjursbuffé.

I paketet ingår:
– Havskajak – paddel, flytväst, kapell & torrdräkt
– Guide
– Båttur Hampholmen
– Vedeldad badtunna & bastu
– Skaldjursbuffé (kräftor, räkor, lax, ostpaj, bröd/kex, ostar, såser, kaffe & hembakt)

Vandra, fika, bad & bastu

Vi packar ryggsäcken med hembakt fika och ger förslag på en vandring som passar just er. När ni kommer tillbaka är badtunnan och bastun varma. I sjöboden finns stort kök för matlagning eller om ni vill att vi ordnar färska skaldjur går det också bra.

I paketet ingår:
– Logi i egen sjöbod – självhushåll
– Karta/förslag på vandring
– Ryggsäck med macka, hembakt, kaffe/thé
– Badtunna, bastu, badrock
– Vedeldad badtunna & bastu

Image

Hummer – havets svarta guld

Upplev Bohuslän på hösten och njut av skaldjuren när de är som bäst. Vill du även följa med ut på havet på en hummersafari och pröva lyckan att fånga havets svarta guld bokar vi självklart även det.


I paketet ingår:
– Logi i självhushåll
– Badtunna, bastu, badrock
– Hummersupé

Image

Lov i egen sjöbod med brygga

Havets Magasin, nära Smögen, väntar på familjer och kompisgäng som gillar hav, natur och tillgång till en massa aktiviteter. Dessutom granne med Badhuset Tumlaren med träning och bassäng samt kort avstånd tull Nordens Ark och Havets Hus. Ett komplett höstlov för alla åldrar.

Lägenheter för självhushåll:

2 st 4 bädds lägenheter
1 st 8 bädds lägenhet

Image

Borta bäst

I Havets Magasin kan du hyra en egen sjöbod, jobba effektivt, men ändå njuta av ett härligt friluftsliv med vandring, kajak, salta bad och närmsta granne med träningsanläggning med gym, bassäng och ett stort utbud av träningspass och yoga.

Lägenheter för självhushåll;

-2 st 4 bädds lägenheter
-1 st 8 bädds lägenhet