Hoppa till innehåll

Om mig – maria kjellsson

Har en lång och gedigen yrkeskarriär inom besöksnäringen, med fokus på försäljning, marknadsföring och ledande befattningar på olika nivåer. Det gula magasinet på den lilla ön Hampholmen har jag haft i 15 år men mer som en ”hobby” då jag hela tiden även haft ett ”riktigt jobb”. Men sommaren -21 när jag köpte ytterligare ett magasin – Havets Magasin även detta med samma fantastiska läge på en brygga men har också 16 bäddar kände jag att nu var det dags att satsa på heltid!

Vem är då jag…
Gillar att vara igång, älskar havet, vinter badar, tränar, sjunger i kör och älskar att resa. Tempot är högt. Vinnarskallen visar sig alltid. I stort och smått. Jag är en glad och envis entreprenörssjäl som är social, har lätt för att knyta nya kontakter och för att samarbeta. Är strukturerat effektiv och en ”hands on” person vilket är en fördel när man är ett enmansföretag. Jag gillar att göra affärer och att leverera ett gott värdskap och min ambition är att alla gäster ska lämna med ett leende på läpparna och en önskan om att snart komma tillbaka!

Hoppas vi ses på Hampholmen eller i Havets Magasin!

Hör av dig!

Skicka ett mail med dina önskemål och funderingar så återkommer jag med ett förslag och så sätter vi tillsammans ihop den bästa upplevelsen vid havet!