Hoppa till innehåll

Boende brygga möten event

Havets Magasin

Hemester eller jobbmöte nära Smögen i egen sjöbod med brygga

Succén med det lilla gula magasinet Hampholmen fortsätter. I juli 2021 välkomnade värdskapsfamiljen Havets Magasin. Havets Magasin även det med ett unikt havsläge och egen brygga.

I havsnära Havets Magasin finns tre lägenheter, 2 st med 4 bäddar och 1 st med 8 bäddar. Vill du så öppnar vi upp hela huset och du får 16 bäddar. Som gäst väljer du boendeform. Vill du har självhushåll går det naturligtvis bra eller också löser vi hela upplägget med både mat och aktiviteter.

Havets Magasin för iskalla och heta njutningar

Havets Magasin är ett centrum för upplevelser och aktiviteter. Här är några exempel på våra arrangemang under hela året.

Vinterbad

Intresset för vinterbad har fullkomligen exploderat. Från att ha varit en lite udda aktivitet blev vinterbadet en ”folksport”. Alla skulle ”vinterbada”. Givetvis hänger vi på vinterns trend, och kombinerar iskalla bad med god mat och dryck vid havet. Du badar precis utanför dörren, sveper in dig i magasinets badrock och lassar upp för en härlig måltid med havets råvaror och dryck därtill. Känslan går inte att beskriva. Boka in din favoritgrupp till en riktig livet höjdpunkt.

Badstu & badtunna

Havets Magasin har en perfekt granne som kompletterar havsupplevelsen. Badhuset Tumlaren med simbassäng, bastu, gym, träning mm låter nämligen Havets Magasin hyra in sig efter ordinarie öppettider. Våra gäster har egen entré från utsidan av Tumlaren och kan därmed njuta i en grymt fin bastu med stora fönster mot havet. Efter det passar kanske ett dopp i havet från bryggan och en stund i en uppvärmd utomhusbadtunna som bara väntar på att skämma bort dig.

Walking

Vandring

Det finns inget dåligt väder, det finns bara fel kläder. Ett liv i rörelse är en del av ett gott liv och vi gör vårt bästa för att du ska kunna njuta av naturen och själv må bra. Precis på baksidan av huset finns fina vandringsleder med mer eller mindre utmanande terräng. Vi förser dig med karta och packar ryggsäcken med lite vägmat. Väl tillbaka väntar en varm och skön bastu, och sedan är de dags för det sprillans färska skaldjuren.

Padel

Padel intresset ökar lavinartat. Alla vill spela. Alla vill tävla. Vad sägs om att kombinera en skön övernattning vid havet med frosseri på säsongens skaldjur och allmänt trivsamt umgänge i världens bästa skärgård? Vi har två fina inomhusbanor samt flera utomhusbanor på 10 min bilavstånd. Samla ihop bästa padel gänget och hyr en egen sjöbod vid havet. Spela padel, njuta i badtunna, ta en bastu och äta färska skaldjur med bl a hummer – havets svarta guld som förgyller buffén lite extra.

Möten & konferenser

I Havets Magasin kan du alltid hyra in dig för möten och konferenser. Du väljer själv nivå. Frukost, lunch, middag. Kanske bara en fika. Tag kontakt – vi löser allt på bästa sätt!

Borta bäst

Distansjobb gäller i många fall världen över men samtidigt vill man ha möjligheten till avbrott för att träffas i mindre grupper och att byta miljö. I Havets Magasin kan ditt företag hyra en egen sjöbod, jobba effektivt, men ändå njuta av ett härligt friluftsliv med vandring, kajak, salta bad och närmsta granne med en träningsanläggning med gym, bassäng, bastu och en mängd olika träningspass – kan väl inte bli bättre?

Några trappsteg till havet

Nära Smögen och med några trappsteg ner till havet ligger Havets Magasin, drömboende med trivsamma lägenheter och lokal för möten, konferenser, fester och event. 

  • Lokal för fester, konferenser, möten, event
  • Härlig brygga
  • Öppet hela året
  • Boende för 16 pers fördelat på 3 lägenheter
    Fullt utrustat kök, dusch/toalett och fantastisk solnedgång
  • 2 st lägenheter med 4 bäddar i varje
  • 1 st lägenhet med 8 bäddar

Under sommaren hyr vi ut lägenheterna veckovis. Övriga året erbjuder vi olika typer av aktivitetspaket med kajak, vandring, fiske, bastu och självklart salta bad.

Boka in en egen sjöbod

Kontakta oss så bokar vi en vistelse med boende, aktiviteter mm.

Havets Magasin

Havets Magasin, som namnet antyder, nära havet och med en egen brygga med en magisk solnedgång.

Här har vi i tre lägenheter, två med 4 sängar och en med 8 bäddar. Vid önskemål kan du boka hela huset med 16 bäddar samt stor lokal för möten och fest.

Under sommaren hyr vi ut lägenheterna veckovis och under övriga året erbjuder vi olika typer av aktivitetspaket med kajak, vandring, fiske, bastu och självklart salta bad. Vår stora lokal kan man hyra för möten, fester, bröllop etc.